Antena 3 CNN Actualitate E-mailul controversat care a ajuns la Hillary Clinton înainte de alegeri: "În 20 de ani, întreaga omenire va dispărea"

E-mailul controversat care a ajuns la Hillary Clinton înainte de alegeri: "În 20 de ani, întreaga omenire va dispărea"

E-mailul controversat care a ajuns la Hillary Clinton înainte de alegeri: "În 20 de ani, întreaga omenire va dispărea"
Sursa foto: foto: pixabay.com
14 Noi 2016   •   18:29

Echipa care se ocupa de campania electorală a fostei candidate la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton, a fost avertizată de către un bărbat de 20 de ani că populaţia se află în pericolul unei extincţii în masă.

John Podesta, managerul campaniei, a primit email-uri de la un bărbat care susţinea că lucrează în serviciul unui organizaţii secrete a Guvernului Canadian, care cerea o mai mare cooperare sau "toţi vom putea muri în decursul următorilor 20 de ani."

Autorul acestuia s-a autointitulat Ken Coffin şi susţinea că mişcarea Polului Nord Magnetic va putea genera dispariţia oamenilor de pe Pământ.

''Acum, când Polul Nord magnetic se îndreaptă spre Ecuator, avem nevoie de ajutor. Polul Nord Magnetic se află, acum, deasupra Siberiei, în 10 ani se va afla deasupra Mării Negre, iar în 20 deasupra Indoneziei", a susținut bărbatul.

Mailul care, cel mai probabil, a fost o farsă, a mers mai departe şi a pretins chiar că Guvernul Statelor Unite a încheiat o înţelegere secretă cu o rasă superioară de extratereştri.

Continuarea, pe descopera.ro.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close