Antena 3 CNN Actualitate Educație Elevii Liceului "Nicolae Iorga" din Bucureşti şi-au creat propriul podcast! Ce spun profesorii despre inițiativă

Elevii Liceului "Nicolae Iorga" din Bucureşti şi-au creat propriul podcast! Ce spun profesorii despre inițiativă

Elevii de la Liceul "Nicolae Iorga" din Bucureşti au propriul lor podcast care se numeşte "Iorga Talks".

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2023   •   10:35

Extrem de încântaţi, vor să cunoască oameni frumoşi, de la care să înveţe lucruri care să îi ajute în viitorul lor. Au deja câteva interviuri cu care se mândresc.

"La început, bineînţeles, am observat că este foarte la modă, este trend. Podcasturile astăzi sunt foarte urmărite, dar nu m-am gândit chiar aşa să ajungem departe.

Ideea a fost că vrem să cunoaştem, într-adevăr, foşti absolvenţi ai liceului, care au experienţe frumoase din liceu, care au un drum frumos în viaţă şi care pot împărtăşi elevilor din experienţele lor şi m-am gândit că aceşti oameni ar putea fi nişte modele pentru copii", a precizat, la Antena 3 CNN, Raluca Marei, profesor de Economie şi Educaţie financiară.

Citeşte şi: Al doilea satelit românesc construit de elevii unui liceu din Bucureşti a ajuns pe orbită la bordul unei rachete deţinute de Elon Musk

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Jurnalista Sabina Iosub, absolventă a Liceului "Nicolae Iorga", a fost unul dintre invitaţii podcastului.

Întrebat cum s-a pregătit pentru interviul cu Sabina Iosub, Eduard, elevul care a interviervat-o, a mărturisit: "Experienţa a fost una unică! Sabina este o persoană excepţională şi îi mulţumesc că a acceptat invitaţia noastră. Bineînţeles că m-am pregătit, cum fac la fiecare invitat.

Încerc să le dau un follow pe Facebook, Instagram sau orice altă reţea de socializare au ei, pentru a vedea activitatea lor zilnică şi pasiunile lor, iar, mai apoi, până la filmarea episodului, fac un mic research pe Google pentru a vedea realizările lor pe plan profesional, pe care le punem discuta în cadrul podcastului pentru a-i inspira pe cei din generaţia mea", a spus Eduard Tudor, elev al Liceului "Nicolae Iorga" din Bucureşti.

Va invit sa urmariti interviul pe care l-am dat elevilor de la Liceul Nicolae Iorga. #iorgatalks E locul unde am invatat 12 ani. ? Am povestit - si bune si rele - cu emotie si bucurie.

Publicată de Sabina Iosub pe Duminică, 18 iunie 2023

 

×
Subiecte în articol: iorga talks podcast liceul nicolae iorga
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close