Antena 3 CNN Actualitate Educatoarea surprinsă în timp ce bătea copiii la clasă și-a primit sentința

Educatoarea surprinsă în timp ce bătea copiii la clasă și-a primit sentința

Educatoarea surprinsă în timp ce bătea copiii la clasă și-a primit sentința
12 Sep 2018   •   16:51

Educatoarea din localitatea Vrîncioaia, surprinsă în anul 2016 în timp ce bătea copiii de la clasă, nu mai poate exercita profesia de educator, dar nu va fi trasă la răspundere penală pentru faptele sale, potrivit soluţiei Curţii de Apel Galaţi.

Sentinţa dată în apel este definitivă şi menţine decizia Judecătoriei Focşani, modificând doar latura civilă.

"Admite apelul declarat de inculpată. Desfiinţează în parte sentinţa penală din 23.10.2017 pronunţată de Judecătoria Focşani şi în rejudecare: Înlătură din sentinţa penală apelată dispoziţiile prin care (...) a fost admisă acţiunea civilă formulată de partea civilă (...) minor, şi a fost obligată inculpata să plătească suma de 1.000 lei conform recunoaşterii şi restul de 9.000 lei, în total 10.000 lei, reprezentând daune morale; (...) admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă (...) şi obligă pe inculpată să plătească acesteia suma de 1.000 lei cu titlu de daune morale. Respinge restul pretenţiilor civile solicitate de partea civilă (...)", se arată în sentinţa pronunţată.

Anterior, la Judecătoria Focşani, instanţa se pronunţase pentru obligarea inculpatei la tratament medical şi interzicerea exercitării profesiei de educator.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: clasa copiii
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close