Antena 3 Actualitate Elena Udrea, declaraţie incredibilă despre Alina Bica: „Era o persoană rea”

Elena Udrea, declaraţie incredibilă despre Alina Bica: „Era o persoană rea”

28 Noi 2016   •   19:38
Elena Udrea, declaraţie incredibilă despre Alina Bica: „Era o persoană rea”
Sursa foto: Foto: Facebook

Fostul ministru Elena Udrea a declarat că Alina Bica, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, era percepută în Guvern ca fiind o persoană „rea”, deoarece nu făcea pe plac nimănui, nici prim-ministrului sau șefilor SRI, dacă ceea ce i se cerea era împotriva convingerilor ei.

 „În Guvern, Alina Bica era văzută ca o profesionistă, rea, în sensul unui tehnocrat căruia nu puteai să îi ceri să facă ceva dacă era împotriva convingerilor ei. Cu ea se discuta în Guvern mai mult decât cu ministrul Justiției. Noi, în Guvern, de multe ori doream să facem lucruri politice și ne loveam de refuzul Alinei Bica. Ea invoca mereu texte de lege și nouă ni se părea că este exagerată. Nimeni nu își permitea să îi ceară Alinei Bica să își modifice punctul de vedere, nici măcar prim-ministrul. Discutam cu argumente juridice și dacă nu aveam contraargumente legale, rămânea ca ea. Niciodată nu am auzit ceva critic referitor la activitatea Alinei Bica, a spus Elena Udrea, conform realitatea.net.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close