Antena 3 CNN Actualitate Un elev din Bucureşti a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag de un coleg cu care s-a certat în pauză

Un elev din Bucureşti a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag de un coleg cu care s-a certat în pauză

Un elev de 14 ani din Bucureşti a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag de un coleg cu care s-a certat într-o pauză.

Un elev din Bucureşti a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag de un coleg cu care s-a certat în pauză
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Raluca Măndoiu    |    28 Sep 2023   •   09:25

Totul ar fi pornit de la o ceartă din timpul pauzei, iar unul dintre profesori a văzut toată scena şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Este vorba despre un conflict spontan izbucnit între doi elevi de clasa a VIII-a, de la Şcoala Avram Iancu din Bucureşti. În urma conflictului, unul dintre elevi şi-ar fi lovit colegul cu un briceag, astfel că i-ar fi provocat o rană la antebraţul mâinii stângi.

Un profesor a intervenit imediat, a sunat la 112, iar elevul a ajuns de urgenţă la spitalul Marie Curie din Capitală, unde a primit îngrijri medicale şi este acum în afara oricărui pericol.

Este anchetă internă acum la şcoala unde a avut loc conflictul.

Elevul care a comis agresiunea nu era cunoscut ca fiind agresiv, violent fiind la primul incident de acest fel în care este implicat.

Pe de altă parte, este şi o  anchetă a Poliţiei deschisă în acest caz, s-a deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru faptele de loviri şi alte violenţe.

×
Subiecte în articol: briceag şcoală
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close