Antena 3 CNN Actualitate Felix Rache: DNA-ul a devenit divizia de mascaţi a lui Traian Băsescu

Felix Rache: DNA-ul a devenit divizia de mascaţi a lui Traian Băsescu

Felix Rache: DNA-ul a devenit divizia de mascaţi a lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Apr 2014   •   10:59

Felix Rache a comentat marţi, după ce un magistrat din dosarul Telepatia a fost ridicat de DNA, că această instituţie a ajuns "divizia de mascaţi" a preşedintelui.

 
"E destul de transparent cine vrea să se răzbune pe profesorul Dan Voiculescu. Mie mi se pare că DNA-ul a devenit divizia de mascaţi a lui Traian Băsescu. Să iei judecători din sala de judecată mie nu mi se pare un lucru drept, se presupune că e un om al legii şi nu are de ce să fugă din calea dreptăţii", a spus Felix Rache, marţi, la emisiunea Previziunile zilei, de la Antena 3.
 
Totodată, jurnalistul a amintit de împrejurările în care a fost constituit dosarul Telepatia şi a punctat şi momentul.
 
"În dosarul acesta (Telepatia - n.r.), martorii au spus că au fost sub presiunile procurorilor, acum văd că judecătorul este ridicat din sala de judecată. Aşa ni se pare tuturor şi sunt sigur că aşa şi este, este un dosar făcut la comandă, în care s-au băgat cât mai multe lucruri ca să fie stufos şi opinia publică să afle că s-a privatizat fraudulos o instituţie de stat (ICA - n.r.).
 
Lucrul cel mai important din dosar: trebuie să ne aducem aminte că acest dosar a fost deschis în 2007, după ce profesorul Dan Voiculescu a condus comisia parlamentară privind suspendarea lui Traian Băsescu... Halal indepedenţa Justiţiei", a adăugat Rache.

Judecătorul Stan Mustaţă, unul dintre magistraţii din completul de la Curtea de Apel Bucureşti care judecă dosarul ICA, în care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marţi dimineaţă, de procurorii DNA, fiind suspectat de luare de mită.

×
Subiecte în articol: Felix Rache DNA Stan Mustata
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close