Antena 3 CNN Actualitate Florin Chilian: ''Intact plătește acum cu evacuarea imensa forță pe care o reprezintă''

Florin Chilian: ''Intact plătește acum cu evacuarea imensa forță pe care o reprezintă''

Florin Chilian: ''Intact plătește acum cu evacuarea imensa forță pe care o reprezintă''
15 Feb 2016   •   23:12

Artistul Florin Chilian a scris pe blogul său, într-o postare cu numele ''Necondiționat alături de Antena 3, Antena 1, Zu TV, Euforia și Antena Stars'', că este șocat de vestea evacuării Antena 3.

''Acum am aflat despre evacuarea Antena 3. Nu pot spune decat ca sint socat. Numai un nebun se poate bucura de disparitia cuiva care o opinie diferita de a lui.
Eu unul sint neconditionat alaturi de Antena 3, Antena 1, Zu TV, Euforia si Antena Stars. Este o chestie de principiu.
Jurnalistii, in opinia mea, ar trebui sa treaca automat in opozitie odata cu “castigarea” alegerilor a unuia sau altuia pentru ca au de aparat interesul cetatenilor, lucru pe care Antenele nu l-au facut si acun cred ca platesc frica unui sistem de o platforma media care a aratat deja ca poate schimba presedinti.
Intact plateste acum cu evacuarea imensa forta pe care o reprezinta, putere de care oricine trebuie sa se teama mai ales ca – Atentie! Vin Alegerile!
3 luni de disparitie a Antenei vor face diferenta la locale care nu vor fi altceva decat rampa de lansare pentru alegerile parlamentare si cam pa #Romania
Nu stiu daca nu cumva Antena 3 achita acum nota de plata pentru supunerea aratata noilor stapani ai clipei, intr-o – probabila incercare de a-si elibera patronul condamnat intr-un proces absolut jenant, cu un complet de judecata care nu face cinste nici macar unui tanar student la drept in primele zile de scoala – dar ce se petrece acum cu sediile Intact ar trebui sa ne sperie de moarte pe toti.
Nu conteaza ca esti sau nu de acord cu politica editoriala a trustului INTACT. Eu personal NU sint de acord dar disparitia fortata a unei opinii diferite de a mea, pune sub semnul intrebarii chiar esenta democratiei'', a scris Florin Chilian.


×
Subiecte în articol: post confiscat Florin Chilian
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close