Cîțu: Aproape 10,5 milioane de români, vaccinați cu ambele doze până în septembrie

de Georgiana Adam    |    23 Ian 2021   •   14:40
Cîțu: Aproape 10,5 milioane de români, vaccinați cu ambele doze până în septembrie Hepta

Premierul Florin Cîțu a anunțat, sâmbătă, că Guvernul își păstrează obiectivul de a vaccina până la sfârșitul lui septembrie 10,4 milioane de români și susține că până în 29 martie vor fi imunizați 1,2 milioane de oameni.

În plus, şeful Guvernului apreciază că în România campania de vaccinare merge bine și trebuie să respectăm regulile de protecție anti-coronavirus peste tot și tot timpul.

"Campania de vaccinare merge bine. 

Florin Cîţu: Romania, printre țările care au pregătit foarte bine această campanie

Toate țările depind de numărul de doze de vaccin. Totuși, datele arată clar că Romania este printre țările care au pregătit foarte bine această campanie. 

Continuam în același ritm și păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârșitul lui septembrie și cel puțin 1,2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie. 

Foarte important! 

Cîţu: 10,4 milioane de români vaccinaţi cu ambele doze, până la sfârșitul lui septembrie

În continuare trebuie să respectăm regulile de protecție anti-coronavirus PESTE TOT și TOT TIMPUL. Doar așa am reușit să reducem numărul de infectări până acum", a scris premierul Florin Cîţu, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close