Antena 3 CNN Actualitate Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, prins cu viteză în trafic, deși avea permisul suspendat

Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, prins cu viteză în trafic, deși avea permisul suspendat

Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraș, a fost oprit în trafic, duminică, pentru că depășise regimul legal de viteză. Polițiștii au aflat că fostul edil avea și permisul suspendat.

Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, prins cu viteză în trafic, deși avea permisul suspendat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Oct 2023   •   16:16

Cristian Poteraș a fost oprit în trafic duminică, în jurul orei 08.10, de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1.

Polițiștii au oprit mașina pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost stabilit că șoferul în vârstă de 58 de ani, aveadreptul de a conduce vehicule suspendat.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal conform art.335 alin.2 din Codul Penal.

Citește și: Clotilde Armand, oprită de polițiști în Sectorul 1. A fost sancționată pentru că a depășit limita de viteză

”Astăzi, în jurul orei 08.10, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit în trafic un autovehicul pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 58 de ani, care are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În acest context, pe numele bărbatului în cauză a fost întocmit dosar penal conform art.335 alin.2 din Codul Penal.”, a informat Brigada Rutieră.

×
Subiecte în articol: primar sector 6 permis suspendat viteza
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close