Antena 3 CNN Actualitate Fostul preot Cristian Pomohaci, surprins în timp ce pupa un copil pe gură, la festivalul de la Jina

Fostul preot Cristian Pomohaci, surprins în timp ce pupa un copil pe gură, la festivalul de la Jina

Fostul preot Cristian Pomohaci, surprins în timp ce pupa un copil pe gură, la festivalul de la Jina
01 Aug 2017   •   17:01

Cristian Pomohaci, exclus vineri din preoţie, a fost cel mai aplaudat cântăreţ de muzică populară la cel mai vechi festival din România, cel din comuna sibiană Jina, unde au fost prezenţi ciobani din judeţele Sibiu, Alba, Vâlcea şi Argeş.

Fostul preot a făcut și un gest controversat, la finalul recitalului, sărutând pe gură un băiețel adus de mama sa să îi dea flori, în condițiile în care se află în plin scandal sexual privind corupere de minori.



Pomohaci a făcut şi dedicaţii pentru preotul din comuna Jina, care însă nu a fost de faţă. 

"Daţi-mi voie să fac o dedicaţie specială slujitorului sfântului altar care slujeşte aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfinţită şi să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce", a spus de pe scenă fostul preot. 

Pomohaci a fost primit cu aplauze şi a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scenă, unii împreună cu copiii. Printre cei care au urcat pe scenă şi i-au dat flori s-a aflat şi un tânăr preot din Sibiu, care nu a purtat sutană. 

Fostul preot a cântat şi glumit 40 de minute cu cei prezenţi, dar a refuzat să dea declaraţii jurnaliştilor. 

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci sarut copil
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close