Antena 3 CNN Actualitate Fostul procuror Angela Nicolae i-a trimis o scrisoare deschisă lui Dan Voiculescu

Fostul procuror Angela Nicolae i-a trimis o scrisoare deschisă lui Dan Voiculescu

Fostul procuror Angela Nicolae i-a trimis o scrisoare deschisă lui Dan Voiculescu
Sursa foto: Foto: luju.ro
de M.Z.    |    06 Aug 2014   •   14:59

Fostul procuror Angela Nicolae i-a trimis o scrisoare deschisă lui Dan Voiculescu, în care afirmă că întregul dosar Telepatia a avut ca scop doar execuţia lui Dan Voiculescu.

În scrisoarea publicată pe luju.ro, fostul procuror-şef din Parchetul General denunţă "ciuma băsistă" şi afirmă că există mai multe persoane care ştiu că Voiculescu este nevinovat, dar nu au curajul să o spună public. 

 

Iată scrisoarea Angelei Nicolae către Dan Voiculescu
:
 
"Stimate domnule profesor Dan Voiculescu,

Vă scriu această scrisoare nu în calitate de fost magistrat, de fost procuror-şef de 18 ani, la Parchetul General, dar vă scriu în primul rând ca om, ca cetăţean al acestei ţări distrusă de ciuma băsistă, care a simţit nevoia să-şi exprime sincer şi liber gândurile şi sentimentele.

Am trecut şi eu printr-o situaţie similară când sistemul băsist prin instrumentul său cel mai represiv, DNA, m-a executat după o carieră de 35 de ani şi o activitate impecabilă.

De aceea, eu mai mult decât alţii vă înţeleg cel mai bine, deşi foarte multe persoane ştiu că sunteţi nevinovat, dar nu au curajul să o spună public (...) Vi s-a pregătit acest dosar penal, pentru a fi executat (...) Adevărul judiciar trebuie să fie mai presus de orice interese politice, de orice răzbunări pentru că viata este aşa de scurtă.

Dr. Angela Nicolae
Fost procuror-şef în Parchetul General"

Citiţi şi S-au încheiat dezbaterile în dosarul privatizării ICA. Instanţa a rămas în pronunţare, avocaţii trebuie să trimită până joi concluziile scrise

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close