Antena 3 CNN Actualitate Cei doi frați dispăruți din Brașov au fost găsiți

Cei doi frați dispăruți din Brașov au fost găsiți

Cei doi frați, de 10 și 13 ani, care au dispărut de acasă, din Sânpetru, județul Brașov, au fost găsiți, joi seara, în orașul Brașov.

Cei doi frați dispăruți din Brașov au fost găsiți
Sursa foto: pixabay.com/sahinsezerdincer
de Silvia Preda    |    25 Noi 2021   •   22:41

UPDATE - Potrivit Poliției Brașov, cei doi frați de 10, respectiv 13 ani, din localitatea Sânpetru, județul Brașov, au fost găsiți și nu au fost victime ale unor infracțiuni.

Ei erau în orașul Brașov.

Ştirea iniţială:

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați de mama celor doi copii că aceștia au dispărut de acasă. Femeia le-a spus polițiștilor că fiul său, în vârstă de 13 ani, a plecat împreună cu fratele său vitreg, în vârstă de 10 ani, de acasă, în jurul orei 14.00 și nu au revenit.

Copilul în vârstă de 13 ani are 1,53 metri înălțime, 36 kg, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, constituție atletică. La momentul plecării acesta purta teniși de culoare bleumarin și era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare închisă și geacă de culoare închisă, cu imprimeu de camuflaj.

Copilul în vârstă de 10 ani are 1,35 - 1,40 metri înălțime, greutate 30-35 kg, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, constituție atletică. Când a plecat de acasă, acesta purta teniși de culoare albă și era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare bleumarin și geacă de culoare albastru închis.

Doi fraţi au plecat să se joace și nu s-au mai întors

Cei care pot furniza informații cu privire la persoanele în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

×
Subiecte în articol: frati disparuti Brașov
Parteneri
Avertizare meteo | Frig şi ploi în următoarele săptămâni, în România
x close