Antena 3 CNN Actualitate Gala Idealul Feminin, eveniment pentru Zece Femei de Zece din judeţul Ilfov

Gala Idealul Feminin, eveniment pentru Zece Femei de Zece din judeţul Ilfov

Zece femei de zece din judeţul Ilfov, care ating excelenţa în domeniile în care lucrează, au fost premiate în cadrul galei Idealul Feminin. Este o recunoaştere a efortului, pasiunii, devotamentului şi rezultatelor excepţionale, pe care cele zece femei le-au atins în domeniile în care activează.

de Georgiana Adam    |    09 Mar 2024   •   08:45

Gala Idealul Feminin IF a fost dedicată femeilor care reprezintă cu succes zece meserii şi domenii profesionale din judeţul Ilfov.

Mai multe doamne din domeniul medical au fost, de asemenea, premiate pentru modul în care au înţeles să îşi desfăşoare activitatea.

Premiile sunt onorifice şi nu sunt acordate în urma vreunui clasament.

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a subliniat importanţa egalităţii de gen şi a recunoscut potenţialul extraordinar al femeilor în toate sferele activităţii umane.

"În primul rând vreau să le urez o primăvară frumoasă, o primăvară senină şi un an de excepţie. Mă bucură foarte mult faptul că se organizează astfel de evenimente care, nu doar celebrează Ziua Internaţională a Femeii, ci şi performanţa doamnelor. Sunt foarte multe femei în Ilfov, dar şi în toată ţara, femei de valoare, puternice, care pot muta munţii. De exemplu, la Consiliul Judeţean sunt foarte multe doamne care lucrează şi le mulţumesc pe această cale. Sunt foarte multe doamne care au funcţii de conducere şi care au ştiut să facă diferenţa. Nu pot decât să le rog să se implice în orice meserie, pentru că de multe ori au dovedit că sunt mult mai performante decât bărbaţii. Eu cred şi susţin egalitatea de gen, cred că femeile pot performa în absolut orice domeniu şi sunt conştient că avem nevoie de ele. Le mulţumec încă o dată tuturor mamelor şi tuturor femeilor din viaţa noastră", a declarat Hubert Thuma.

 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close