Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, oprit de poliţie în trafic: Nu aveam nicio declaraţie.  Păi ce-i aia. Ce să fac?

Gigi Becali, oprit de poliţie în trafic: Nu aveam nicio declaraţie.  Păi ce-i aia. Ce să fac?

Gigi Becali a povestit că a fost oprit în trafic de polițiști și că nu avea declarație pe proprie răspundere, necesară pentru deplasările făcute, așa cum prevăd Ordonanțele Militare.

Gigi Becali, oprit de poliţie în trafic: Nu aveam nicio declaraţie.  Păi ce-i aia. Ce să fac?
Sursa foto: Hepta
11 Apr 2020   •   20:18

Poliţia l-a oprit în trafic pe Gigi Becali. Întrebat de declaraţia pe propria răspundere necesară deplasării în timpul epidemiei de coronavirus, patronul FCSB-ului a replicat că el nu este nevoit să aibă declaraţie pentru că nu este angajat, ci angajator.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Patronul FCSB a apus că el iese să facă acțiuni caritabile.

„Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali ”Unde te duci?”. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a mai spus Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Politie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close