Antena 3 CNN Actualitate Horia Constantinescu, scandal cu poliția: L-a sunat pe șeful IPJ Constanța când a fost oprit în trafic. Explicația președintelui ANPC

Horia Constantinescu, scandal cu poliția: L-a sunat pe șeful IPJ Constanța când a fost oprit în trafic. Explicația președintelui ANPC

Horia Constantinescu, preşedintele ANPC, a fost înregistrat de camera de corp a unui agent de la Poliţia Eforie în timp ce îl suna pe şeful IPJ Constanţa când a fost oprit în trafic.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2023   •   16:52

Conform înregistrării, din august 2020, Horia Constantinescu nu i-a prezentat actele sale şi ale maşinii agentului de poliţie, ci i-a înmânat legitimaţia de la ANPC şi i-a transmis că se grăbea la o intervenţie la un hotel, acolo unde o colegă de-ale sale ar fi fost agresată în timpul unei inspecţii.

Pentru că agentul nu l-a lăsat să plece, Horia Constantinescu a apelat la şeful IPJ Constanţa, Constantin Glugă. 

”Acțiunea despre care vorbiți a început în cursul dimineții, în stațiunea Eforie din localitatea Vama Veche  și în stațiunea Mamaia, concomitent. Era perioada în care se verifica respectarea condițiilor impuse situația pandemică. La ora 11 noaptea, afându-mă în Vama Veche, am fost informat de una dintre colegele aflate în Mamaia că unul dintre operatorii economici la care se aflau în control le-a îmbrâncit, le-a scuipat, le-a înjurat. Plecând imediat la locul incidentului, le-am sfătuit să sune imediat la 112.

Ulterior, colegele nu mi-au mai răspuns. Nu știam în ce situație se află. Aveam asupra mea legitimația. Am dictat CNP-ul respectivului lucrător al Ministerului de Interne, pentru că nu aveam celelalte documente.

Singura rugăminte pe care am avut-o la inspectorul șef al IPJ Constanța a fost să confirme că datele din legitimație sunt autentice, pentru că cel care mă oprise părea să nu ia în calcul acest lucru”, a spus Horia Constantinescu, președintele ANPC, în direct la Antena 3 CNN.

 

 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close