Antena 3 CNN Actualitate Păţania unui hoţ din Alba! A dat patru spargeri la o casă şi s-a ales cu 120 de lei. Cum l-au prins proprietarii

Păţania unui hoţ din Alba! A dat patru spargeri la o casă şi s-a ales cu 120 de lei. Cum l-au prins proprietarii

Ghinion teribil pentru un hoț din Alba care a fost prins de trei ori de proprietari în timp ce fura bani şi bunuri din casă şi maşină.

Păţania unui hoţ din Alba! A dat patru spargeri la o casă şi s-a ales cu 120 de lei. Cum l-au prins proprietarii
Sursa foto: Pexels.com
de Claudia Popovici    |    07 Oct 2022   •   22:02

Potrivit presei locale din cele 4 lovituri date într-o localitate din Blaj, judeţul Alba, individul a fost prins de 3 ori de proprietari în timp ce încerca să fure bani şi bunuri din casă şi maşină.

Mai exact, potrivit procurorilor, incidentele au avut într-o noapte de august, atunci când individul şi-a pus în gând să dea lovitura într-o casă.

Planul i-a fost dat peste cap de proprietari care l-au surprins şi l-au pus pe fugă. Totuși, hoţul a dat dovadă de perseverență şi şi-a mai încercat norocul de 3 ori. Iată cum s-a desfășurat totul. 

”În seara zilei de 06.08.2022, ora 23:00, inculpatul a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea cabanei persoanei vătămate  situată în locul numit ”Podul Ciontii”, a intrat în autoturismul marca Dacia proprietatea aceleiași persoane vătămate, ce se afla parcat în curte cu portierele neasigurate și a căutat bani și bunuri pe care să le sustragă.

Constatând că a fost observat de persoana vătămată, inculpatul a fugit fără a mai sustrage vreun bun.

În dimineața zilei de 7.08.2022, în jurul orei 1.00 inculpatul a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea imobilului aparținând persoanei vătămate  după care a intrat în casă pe ușa deschisă, iar din interior a sustras două portmonee în care nu se aflau bani și un telefon mobil.

Inculpatul a fost surprins de persoana vătămată, a fugit, iar în momentul în care a escaladat gardul, bunurile sustrase i-au căzut din buzunar, rămânând în interiorul curții.

În dimineața zilei de 7.08.2022, în jurul orei 03:00, inculpatul a deschis poarta curții imobilului persoanei vătămate a pătruns în curte, a intrat în casă pe ușa închisă dar neasigurată, iar din interior a sustras suma de 25 lei aflată într-un portmoneu, după care a părăsit imobilul. Inculpatul a fost observat de persoana vătămată în momentul părăsirii imobilului.

În dimineața zilei de 7.08.2022, în intervalul orar 03:00-04:00, deblocând cu mâna zăvorul de la poartă, inculpatul a pătruns în curtea imobilului persoanei vătămate după care, a intrat în garaj profitând de faptul că ușa de acces era neasigurată, iar din interiorul autoturismului marca Volkswagen cu numărul de înmatriculare, ce se afla parcat în garaj, având sistemul de închidere neasigurat, a sustras suma de 120 de lei și un ceas marca Fossil.

În dimineața zilei de 07.08.2022, în jurul orei 04:00, inculpatul a pătruns fără drept, pe ușa închisă dar neasigurată, în curtea imobilului aparținând persoanei vătămate după care, a intrat în casă tot pe ușa închisă dar neasigurată, iar în momentul în care a realizat că a fost observat de persoana vătămată, a fugit”, se arată în motivarea instanței din stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, citată de alba24.ro

Individul, care se află în Penitenciarul Aiud, a fost trimis în judecată pentru furt calificat și violare de domiciliu.

×
Subiecte în articol: hot casa abandonate Alba spargeri proprietari
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close