Antena 3 CNN Actualitate Huidu a plecat din spital cu o maşină privată. Soţia şi bona copiilor, transferaţi cu ambulanţa în Capitală

Huidu a plecat din spital cu o maşină privată. Soţia şi bona copiilor, transferaţi cu ambulanţa în Capitală

Huidu a plecat din spital cu o maşină privată. Soţia şi bona copiilor, transferaţi cu ambulanţa în Capitală
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Oct 2011   •   13:59
UPDATE 15:50: Realizatorul TV Şerban Huidu a părăsit, luni după-amiază, Spitalul Judeţean Braşov, plecând cu o maşină privată, fără a fi văzut de jurnalişti, au declarat  surse medicale pentru Mediafax.

Astfel, Huidu ar plecat din spital înaintea soţiei sale, care a fost preluată de o ambulanţă privată pentru transferul în Capitală în jurul orei 14.40.

Realizatorul TV Şerban Huidu a părăsit, luni după-amiază, Spitalul Judeţean Braşov, plecând cu o maşină privată, fără a fi văzut de jurnalişti, au declarat surse medicale.
   
Conform surselor citate, Huidu a plecat din spital înaintea soţiei sale, care a fost preluată de o ambulanţă privată pentru transferul în Capitală în jurul orei 14.40.
   
Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a spus că starea de sănătate a lui Şerban Huidu "nu necesita în mod obligatoriu" transportul cu o ambulanţă, alegerea unei ambulanţe pentru transportul în Capitală rămânând la latitudinea realizatorului TV.
   
Albotă a mai spus că Huidu ar urma să meargă la Spitalul Universitar din Capitală.
   
Directorul medical al unităţii medicale a mai spus că în cazul soţiei lui Huidu şi al bonei copiilor acestora este obligatoriu transferul cu un echipaj medical.



Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că atât realizatorul TV Şerban Huidu cât şi soţia sa şi bona copiilor pot fi externaţi şi trimişi la Bucureşti în orice moment. Cei trei au fost trimişi ulterior la Bucureşti.

Medicii au precizat Huidu are un traumatism cranian minor şi o contuzie toracică, dar că este într-o stare bună. Cu toate acestea, aceştia au avertizat că  pacientul "este într-ostare psihică proastă".

Potrivit directorului medical, realizatorul TV a fost examinat atât la internare, cât şi luni, iar investigaţiile arată că starea acestuia este bună şi că poate fi externat.

"Este un om şocat care se simte vinovat", a precizat medicul.

De asemenea, medicii au precizat că familia Huidu a solicitat transferul la Spitalul Universitar din Bucureşti, urmând ca în cursul acestei zile cei trei să fie trimişi în Capitală.

Bona copiilor, care se află în stare mai gravă, va fi transferată la Bucureşti cu o salvare de la Serviciul de Ambulanţă, iar în cazul soţilor Huidu va fi găsită o firmă privată, de către familie, pentru transportul în Capitală.
 



"Huidu nu a mai putut controla maşina din cauza condiţiilor meteo"

Tot Adrian Albotă a mai declarat, luni, că Şerban Huidu le-a explicat medicilor că accidentul s-a petrecut în condiţiile în care "din cauza modificărilor climaterice" nu a mai putut controla maşina.

"Ne-a spus că din cauza modificărilor climaterice nu a mai avut controlul vehiculului, a intrat pe contransens şi s-a ciocnit cu autoturismul care circula din sens opus. Asta a fost tot", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă.


×
Subiecte în articol: Serban Huidu accident
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close