Antena 3 CNN Actualitate Huidu este urmărit penal pentru ucidere din culpă

Huidu este urmărit penal pentru ucidere din culpă

Huidu este urmărit penal pentru ucidere din culpă
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Oct 2011   •   16:24

Procurorii au început urmărirea penală împotriva lui Şerban Huidu. Acesta este urmărit pentru ucidere din culpă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului soţia şi bona nu se vor constitui parte civilă în dosar.

Învinuitul, în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud) a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus, se precizează în comunicatul respectiv.

Intrat în legătură telefonică la emisiunea "Esenţial" avocatul George Papu a vorbit despre procesul lui Huidu şi cheltuielile provitoare la despăgubirile victimelor. Papu a declarat că Hudiu va fi chemat la audieri la Braşov de câte ori va fi cazul. Totodată acesta a precizat că  judecătorii de acolo sunt cei care vor stabili o sumă care li se va părea corespunzătoare pentru daunele morale ale victimelor, sumă care va cuprinde cheltuielile de înmormântare, cele pentru autoturismul avariat şi despăgubirile morale.



Realizatorul tv Şerban Huidu a provocat duminică un accident deosebit de grav, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov).

Aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, Huidu a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei persoane. Toate trei şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

Soţia realizatorului tv a suferit mai multe fracturi, iar copiii săi au suferit leziuni minore.

Avocatul lui Şerban Huidu, Ioan Mânjină, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "100 de minute" şi a declarat că Huidu era apt din punct de vedere medical să conducă.

 














×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close