Antena 3 CNN Actualitate Imagine revoltătoare publicată de liberalul Adrian Moraru: Doi șobolani iau prânzul în rafturile cu produse de panificație

Imagine revoltătoare publicată de liberalul Adrian Moraru: Doi șobolani iau prânzul în rafturile cu produse de panificație

O imagine revoltătoare a fost fost făcută publică de liberalul Adrian Moraru. Acesta a postat pe Facebook o fotografie în care apar doi șobolani în raftul unui magazin alimentar.

Imagine revoltătoare publicată de liberalul Adrian Moraru: Doi șobolani iau prânzul în rafturile cu produse de panificație
de Gabriel Dano    |    16 Iun 2021   •   19:02

"Șobolani în magazine. În Sectorul 1. În Capitala CapitaleiI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl doresti. Însă nu așa se soluționează conflictul cu ei. Cu toate astea până unde acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate ei că lupta cu "mafia"?", a scris Adrian Moraru.

Mihai Gâdea a prezentat, recent, la Sinteza Zilei, mai multe imagini cu șobolanii care se plimbă nestingheriți pe străzile din București.

Telespectatorii au trimis imagini și filmări cu șobolanii care umblă prin Capitală. Pe șosele este plin de șobolani morți. Așa cum se pot remarca pe stradă căței mergând, cetățenii pot vedea și șobolanii, explică Mihai Gâdea.

Sectorul 1 este în plin scandal al gunoaielor, după ce operatorul de salubritate a refuzat să ridice deșeurile, având în vedere datoriile neachitate pe care le are primăria.

Primii șobolani, surprinși în zona teraselor din Herăstrău

Actrița Monica Davidescu a postat o fotografie pe o rețea de socializare, în care se pot observa mai multe rozătoare, lângă câteva caserole goale de mâncare.

„Așa ceva!!!! Azi în Bucuresti, zona teraselor Herăstrău.

Dezinsecția în București a întârziat doar 3 luni.

Care e timpul de gestație la șobolani? Ca să știu cu cât înmulțesc”, a scris Monica Davidescu alături de fotografia în care a surpins șobolanii.

Sute de persoane au reacționat la postarea sa de pe Facebook, unele dintre ele împărtășind aceleași experiențe pe străzile din Capitală.

„Colcăie mizeria prin tot sectorul lui Clotilde”, a scris o persoană.

Altcineva a afirmat că este vorba despre o contaminare generală a Bucureștiului.

„Erau și anii trecuți în zona Unirii, pe lângă poduri, de ți-era frică să treci pe lângă marginea cu iarbă și tufe, unde viețuiau cu zecile (vizavi de Centrul Vechi și vizavi de magazinul Unirea, în zona teraselor noi, ori pe celălalt mal). E o contaminare generală”.

×
Subiecte în articol: sobolani
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close