Antena 3 CNN Actualitate Imagini şocante. Un politician român plin de "masculinitate" îşi bate soţia fără milă

Imagini şocante. Un politician român plin de "masculinitate" îşi bate soţia fără milă

Imagini şocante. Un politician român plin de "masculinitate" îşi bate soţia fără milă
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Iun 2011   •   20:49

Un divorţ cu scandal îl aduce în prim plan pe un politician din Neamţ. Imagini şocante în care îşi loveşte cu sălbăticie soţia au fost postate pe internet. Protagonistul este Cristian Liciu, preşedintele filialei nemţene a P.C. Acesta susţine că soţia îl vrea linşat mediatic. În replică, soţia s-a plâns poliţiei.

Aceste imagini i-au adus lui Cristian Liciu un dosar de cercetare penală pentru lovire. Scena surprinsă de o cameră de supraveghere se derulează mai bine de un minut în curtea fabricii pe care cei doi soţi o deţin.

În imagini se vede cum soţia politicianului urcă într-o maşină de teren. Cristian Liciu vine în fugă şi o scoate cu forţa din autoturism. Trei angajaţi, atraşi probabil de ţipete, privesc de după colţ întreaga scenă.

La un moment dat, politicianul îşi aruncă soţia în zid. Câteva clipe femeia nu dă niciun semn de viaţă. Unul din martori se apropie de ea. După ce vede că soţia sa mişcă, politicianul urcă în maşină. Susţinută de angajaţi, femeia se ridică. Cu soţia agăţată de portiera maşinii, bărbatul porneşte în trombă.

Cristian Liciu are o explicaţie. Divorţează după 21 de ani de căsnicie. Procesul durează de mai bine de 3 luni, iar soţia încearcă să se răzbune. Soţia politicianului are altă variantă. Scandalul din curtea fabricii a pornit de la maşina luată în leasing pe care amândoi şi-o doresc.

Nu este prima dată când cei doi soţi se ceartă în faţa angajaţilor. Politicianul chiar şi-a acuzat soţia de distrugerea locuinţei. A folosit ca probe tot o înregistrare şi martori.

 

×
Subiecte în articol: divort scandal Neamţ PC politician
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close