Antena 3 CNN Actualitate Impuşcături în cartierul Militari din Capitală. Poliţiştii au tras după mai mulţi suspecţi

Impuşcături în cartierul Militari din Capitală. Poliţiştii au tras după mai mulţi suspecţi

Impuşcături în cartierul Militari din Capitală. Poliţiştii au tras după mai mulţi suspecţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Mar 2011   •   20:17

Împuşcături în cartierul Militari din Bucureşti. Poliţiştii au tras după mai mulţi suspecţi, iar gloanţele au ajuns într-o sală de jocuri.Incidentul a avut loc în urmă cu scurt timp.

Comisar şef la Poliţia Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru Mediafax că un echipaj al Secţiei 25 poliţie din sectorul 6 a observat un autoturism înmatriculat în străinătate şi că, în momentul în care au mers pentru identificarea ocupanţilor autovehicului, acesta a demarat în tromb şi a trecut pe roşu la mai multe semafoare. 

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, în cartierele Drumul Taberei şi Militari. Potrivit sursei citate, la intersecţia cu strada Mărgelelor, unul dinte ocupanţii autovehicului a ieşit pe geam şi a început să tragă cu o armă, moment în care poliţiştii au tras opt focuri de avertisment în plan veritical şi două spre cauciucurile maşinii urmărite.

În urma acţiunii, cămaşa unui glonţ a rămas în vitrina unei case de pariuri, iar un fragment de proiectil s-a oprit în geaca unui bărbat care se afla în respectivul local.

Conform declaraţiilor autorităţilo, nu au fost înregistrate victime. Cercetările în acest caz continuă pentru identificarea persoanelor şi găsirea maşinii.

×
Subiecte în articol: militari impuscaturi Capitală
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close