Antena 3 Actualitate Încă un bebeluş ars în incendiul de la Maternitatea Giuleşti a murit (VIDEO)

Încă un bebeluş ars în incendiul de la Maternitatea Giuleşti a murit (VIDEO)

12 Sep 2010   •   12:44
Încă un bebeluş ars în incendiul de la Maternitatea Giuleşti a murit (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images

Încă un bebeluş rănit în incendiul de la Maternitatea Giuleşti din Bucureşti a decedat, duminică, bilanţul victimelor tragediei produsă în urmă cu o lună ajungând la şase.

Directorul Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală, Dan Enescu, a declarat că din momentul în care a fost adus bebeluşul de la Maternitatea Giuleşti avea probleme grave pneumonale şi renale, potrivit Mediafax.

El a spus că aceste leziuni erau mult prea grave şi nu au putut fi rezolvate, amintind că bebeluşul fusese adus şi cu arsuri pe 40-50 la sută pe suprafaţa corpului, ale căilor respiratorii şi cu intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Starea celorlaţi cinci bebeluşi răniţi în incendiu este stabilă, evoluţia fiind "mai degrabă către bună", mai ales că au luat în geutate, a mai precizat doctorul.

Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice şi inhalatorii, în incendiul din Maternitatea Giuleşti din 16 august, este staţionară, unul dintre bebeluşi fiind în continuare dependent de suportul ventilator, informa, vineri, conducerea Spitalului de Copii "Grigore Alexandrescu".

În urma unui scurt-circuit, în Secţia de terapie intensivă prematuri a Maternităţii Giuleşti a izbucnit un incediu, în urma căruia cinci bebeluşi au decedat, iar alţi şase au fost grav răniţi.

Asistenta medicală responsabilă cu supravieţuirea micuţilor a fost arestată preventiv, iar alte persoane au fost puse sub acuzare.

Antena3.ro

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close