Antena 3 CNN Actualitate Incendiu în Bucureşti, după ce un loc de joacă de pe bulevardul Nicolae Grigorescu a fost cuprins de flăcări

Incendiu în Bucureşti, după ce un loc de joacă de pe bulevardul Nicolae Grigorescu a fost cuprins de flăcări

Incendiu în Bucureşti, astăzi, după ce un loc de joacă de pe bulevardul Nicolae Grigorescu a fost înghiţit de flăcări. Un nor uriaş de fum s-a ridicat deasupra cartierului.

de Alin Tarnovschi    |    11 Feb 2023   •   16:22

Incendiul a izbucnit la un loc de joacă situat pe bulevardul Nicolae Grigorescu din Bucureşti, în imediata apropiere a unor blocuri.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, după ce au observat norul uriaş de fum ce s-a ridicat deasupra cartierului, dar şi flăcările care ameninţă să cuprindă şi blocurile din apropiere.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au intervenit cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările care s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în urma incendiului au ars materiale combustibile (echipamente de joacă şi covorul cauciucat).

Incendiul a fost localizat şi lichidat.

De asemenea, pompierii au anunţat că nu există victime.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close