Antena 3 CNN Actualitate Incendiul din București a fost localizat. Două persoane au fost rănite. Primele imagini de la fața locului

Incendiul din București a fost localizat. Două persoane au fost rănite. Primele imagini de la fața locului

Incendiul din București a fost localizat.  Două persoane au fost rănite. Primele imagini de la fața locului
Sursa foto: Foto: antena3.ro
07 Dec 2016   •   09:44

Update: Incendiul care a izbucnit miercuri dimineaţă la mansarda unei case din str. Beldiceanu Nicolae, nr. 4, a fost localizat, fiind suplimentate echipajele de intervenţie, a anunţat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

La faţa locului intervin opt autospeciale de stingere, trei autoscări, o maşină de descarcerare şi patru ambulanţe SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, două persoane se află în îngrijirea echipajelor SMURD. Un bărbat are arsuri minore la nivelul feţei, iar o femeie a suferit un atac de panică.

Accesul în zonă se face îngreunat din cauza străzii înguste şi a maşinilor parcate. În imobil se aflau trei persoane în momentul izbucnirii incendiului, care s-au autoevacuat. Nu se cunosc deocamdată cauzele incendiului. Circulația a fost oprită în zonă. Pompierii se află acum pe acoperiș.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit miercuri dimineaţă la mansarda unei case din str. Beldiceanu Nicolae, nr. 4, a declarat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă cu flacără deschisă la nivelul mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp.

Până la sosirea pompierilor, trei persoane reuşiseră să părăsească imobilul afectat de flăcări, a precizat reprezentantul ISU Bucureşti.

La faţa locului intervin şase autospeciale de stingere, două autoscări, o maşină de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD. Adrian Marin a arătat că se vor mai trimite încă trei autospeciale.

Pompierii acţionează pentru stingerea incendiului, dar şi pentru protejarea vecinătăţilor.

Potrivit sursei citate, accesul în zonă se face îngreunat din cauza străzii înguste şi a maşinilor parcate.

Imobilul afectat are parter, etaj şi mansardă.

×
Subiecte în articol: incendiu incendiu puternic
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close