Antena 3 CNN Actualitate Intervenţie de urgenţă pentru o pensionară cu arsuri grave în urma unui incendiu de vegetație, în Arad

Intervenţie de urgenţă pentru o pensionară cu arsuri grave în urma unui incendiu de vegetație, în Arad

O femeie, în vârstă de 73 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corpului, în urma unui incendiu izbucnit la miriște și vegetație uscată într-o localitate din Arad. La locul evenimentului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Intervenţie de urgenţă pentru o pensionară cu arsuri grave în urma unui incendiu de vegetație, în Arad
Sursa foto: mai.gov.ro
de Claudia Popovici    |    12 Oct 2023   •   16:44

Pompierii militari arădeni au fost solicitați joi să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la miriște și vegetație uscată în localitatea Bulci, comuna Bata, anunță ISU Arad.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Gărzii de Intervenție Birchiș cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

"La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul vegetație uscate, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Din nefericire, în urma incendiului a rezultat o victimă, o femeie în vârstă de 73 de ani care a suferit arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corpului. În aceste momente, echipajul medical SMURD îi acordă victimei îngrijiri medicale, aceasta prezentând semne vitale”, potrivit comunicatului.

La locul evenimentului a fost solicitat elicopterul SMURD.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close