Antena 3 CNN Actualitate Incendiul de vegetaţie uscată, izbucnit în apropierea Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, a fost stins

Incendiul de vegetaţie uscată, izbucnit în apropierea Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, a fost stins

Incendiul de vegetaţie uscată, izbucnit în apropierea Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, a fost stins
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mar 2013   •   19:02
UPDATE 20.40 - Incendiul de vegetaţie uscată izbucnit în apropierea Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, în judeţul Dâmboviţa, a fost stins de pompieri, după o intervenţie care a durat aproximativ 45 de minute, informează Mediafax.

"La faţa locului a acţionat pentru lichidarea focului o autospecială cu apă şi spumă de la Garda Potlogi. S-a lucrat întâi pentru lichidarea focarelor de foc din imediata apropiere a carosabilului autostrăzii, pentru a se lichida sursa de fum care îngreuna circulaţia pe A1, apoi a fost lichidat incendiul de pe întreaga suprafaţă, de aproximativ 5.000 de metri pătraţi. S-a circulat dirijat timp de aproximativ 30 de minute, intervenţia noastră a durat aproximativ 45 de minute", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Telea.


Circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în judeţul Dâmboviţa, se desfăşoară cu dificultate, duminică, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată, la faţa locului intervenind pompierii cu o autospecială cu apă şi spumă, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei A1, echipajele de pompieri au ajuns la faţa locului şi acţionează pentru lichidarea incendiului.
   
"S-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă de la Garda Potlogi. Se lucrează ca focul să nu se extindă spre carosabil şi să fie lichidată urgent sursa de fum", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Telea.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe A1 în zona kilometrului 53 se desfăşoara cu dificultate, sub supravegherea poliţiştilor rutieri.
   
Şoferii care tranzitează zona sunt sfătuiţi să conducă cu prudenţă, întrucât vizibilitatea este redusă.
   

×
Subiecte în articol: incendiu de vegetatie incendiu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close