Antena 3 CNN Actualitate Incident grav la o şcoală generală din Iaşi: cinci copii sufocaţi după ce au jucat „Balena Albastră“, jocul morţii

Incident grav la o şcoală generală din Iaşi: cinci copii sufocaţi după ce au jucat „Balena Albastră“, jocul morţii

Incident grav la o şcoală generală din Iaşi: cinci copii sufocaţi după ce au jucat „Balena Albastră“, jocul morţii
17 Mar 2017   •   12:53

Un eveniment deosebit de grav a avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 17 martie, la Şcoala gimnazială „Veronica Micle” din Iaşi, acolo unde mai mulţi copiii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce ar fi jucat „Balena Albastră”, jocul care împinge la sinucidere, scrie Adevărul.

Sursele ne-au mai precizat că adolescenţii îşi ţineau respiraţia ţinându-şi mâinile pe piept, mimând astfel poziţia unei persoane decedate. Un alt elev le apăsa pe piept. Riscul la care se supunea copiii era de a suferi un stop cardio-respirator.

Copiii care au avut nevoie de îngrijiri medicale au vârste cuprinse între 12 şi 13 ani. Colegii lor spun că ar fi primit o provocare pe Internet în timp ce jucau „Balena Albastră” însă autorităţile nu confirmă momentan această ipoteză. 

”Copiii au suferit o stare lipotimică la școală, au fost preluați cu stări lipotimice și traumatisme cranio-cerebrale minore. Sunt evaluați acum” a precizat Diana Cimpoeșu, coordonatorul SMURD Iași.

×
Subiecte în articol: Iași sinucidere balena albastra
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close