Antena 3 CNN Actualitate Inedit A pierdut colierul pe care fiica sa i l-a dat înainte de a muri de cancer. După câteva zile a primit un semn: „E o minune”

A pierdut colierul pe care fiica sa i l-a dat înainte de a muri de cancer. După câteva zile a primit un semn: „E o minune”

A pierdut colierul pe care fiica sa i l-a dat înainte de a muri de cancer.  După câteva zile a primit un semn: „E o minune”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Apr 2017   •   10:22

Și-a pierdut fiica la vârsta de 17 ani, învinsă de necruțătorul cancer. Iar Vicky Pyne a crezut că a pierdut-o pentru a doua oară, după ce nu și-a mai găsit colierul, pe care adolescenta i-l dăduse înainte de a muri.

Devastată, femeia a început să-l caute pe străzile din New York, fără succes însă. "Nu-mi dădeam jos niciodată colierul. Dormeam cu el...", a povestit Vicky, potrivit realitatea.net.

S-a întors acasă, în Anglia și a mai făcut o încercare, postând un mesaj pe Facebook, prin care cerea ajutorul. Atunci, minunea s-a produs! Un bărbat, care găsise bijuteria, a văzut anunțul, și înțelegând cât este de important a decis să i-l trimită imediat.

×
Subiecte în articol: minune
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close