Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce s-a întâmplat cu un balon eliberat de o fetiță de doi ani, din grădina casei sale. Câteva zile mai târziu, părinții ei au primit un mesaj pe Facebook în care erau anunțați că ...

Ce s-a întâmplat cu un balon eliberat de o fetiță de doi ani, din grădina casei sale. Câteva zile mai târziu, părinții ei au primit un mesaj pe Facebook în care erau anunțați că ...

Ce s-a întâmplat cu un balon eliberat de o fetiță de doi ani, din grădina casei sale. Câteva zile mai târziu, părinții ei au primit un mesaj pe Facebook în care erau anunțați că ...
01 Iun 2017   •   22:27

O fetiță de doi ani care a eliberat un balon pe bază de heliu, doar ca să vadă cât de departe va zbura, va avea parte de o mare bucurie în zilele următoare, scrie Mirror.

Graciana Smith-Bascom a scris numele și vârsta pe balonul în formă de inimă, cu numele și vârsta ei, înainte de a-l lăsa să se înalțe din grădina casei sale din Norris Green, Liverpool, la începutul săptămânii.

Iar acum, copila urmează să își primească înapoi balonul, după ce acesta a aterizat în grădina unei tinere din Worksop, Nottinghamshire, la peste 160 de kilometri depărtare.

"Eram în bucătărie când am văzut balonul aterizând pe iarbă. Era masiv, așa că nu putea fi ratat. M-am gândit că ar fi frumos să încerc să aflu cine l-a trimis și să îl dau înapoi”, a povestit Emily Beatson, în vârstă de 21 de ani, care a făcut un apel pe Facebook pentru a indentifica pe proprietara balonului, Graciana.

"Mi-ar plăcea ca fetița să afle cât de departe a reușit să călătorească balonul ei, așa că fac apel la voi să distribuiți această postare în speranța că o vom găsi pe Graciana și pe familia ei”, a scris Emily pe Facebook. 

După doar două ore, cele două familii au intrat în contact și au stabilit ca balonul să fie trimis înapoi fetiței, împreună cu o scrisoare despre călătoria pe care a făcut-o.

×
Subiecte în articol: balon
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close