Cum a reacționat o turistă din China când a gustat o ureche de porc pârlită

de S.T.    |    15 Dec 2018   •   21:55
Cum a reacționat o turistă din China când a gustat o ureche de porc pârlită Foto: stirileprotv.ro

Tochitură de porc, șorici proaspăt pârlit, cârnaţi, vin cald şi ţuica fiartă cu piper şi mirodenii. Aşa a arătat sâmbătă meniul pentru cei care şi-au făcut încălzirea pentru Crăciun.

La Sibiu, turiştii au trecut pe la Târgul de Ignat, ca să vadă cum se prepară porcul şi să-şi facă provizii.

Cei mai impresionaţi au fost străinii.

„Putem tăia asta în două (n.red - o ureche de porc pârlită)? Da, este crocant, foarte bun”, a spus o turistă din China.

Sursa: stirileprotv.ro

Parteneri
x close