Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum arătau petrecerile la Vila Playboy. Detalii din interiorul celor mai faimoase dezmățuri

Cum arătau petrecerile la Vila Playboy. Detalii din interiorul celor mai faimoase dezmățuri

Cum arătau petrecerile la Vila Playboy. Detalii din interiorul celor mai faimoase dezmățuri
30 Ian 2018   •   09:54

Există oameni sau lucruri pe lumea asta ale căror reputații depășesc cu mult realitatea. Din fericire, există un astfel de loc unde reputația este chiar pe măsura adevărului: Vila Playboy.

O proprietate cu 22 de camere, cramă, săli pentru jocuri și fitness, cinema, terenuri de sport, piscină cu cascadă, Vila Playboy a fost epicentrul decadenței, mulțumită regretatului Hugh Hefner.

Sarah Robertson, fost iepuraș Playboy, a povestit ce însemnau petrecerile la faimoasa vilă.

Celebrități, de la Buzz Aldrin la Paris Hilton si P Diddy, femei de o frumusețe răpitoare, alcool din belșug și absolut nicio restricție. Așa erau majoritatea petrecerilor, care deși începeau într-o notă mai sobră, mereu se terminau cu un dezmăț total. Invitații, mai mult dezbrăcați decât îmbrăcați, petreceau în fiecare colț al casei, de fapt în toate locurile posibile și imposibile.

”Au fost uluitoare, sălbatice și nebune” a spus Sarah, fără să fie mai specifică. Cert este că toți care au trecut pe acolo au putut spune cu certitudine că s-au distrat de minune.

×
Subiecte în articol: Playboy petreceri
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close