x close

Era în comă de două săptămâni, iar medicii nu-i dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Astfel că soția sa a decis să-l aducă pe bebelușul lor să-și ia rămas bun de la tată. După două zile, doctorii alergau înnebuniți prin spital

03 Ian 2018   •   19:12
Era în comă de două săptămâni, iar medicii nu-i dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Astfel că soția sa a decis să-l aducă pe bebelușul lor să-și ia rămas bun de la tată. După două zile, doctorii alergau înnebuniți prin spital Foto:bristolpost.co.uk

Suferise un accident de motocicletă și a intrat în comă. Medicii erau extrem de rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.

În tot acest timp, partenera sa de viață l-a adus pe lume pe fiul lor, așa că atunci când și-a dat seama că micuțul nu-și poate cunoaște tatăl a decis să-l aducă să-și vadă tatăl, după doar câteva ore de la naștere.

Nimeni nu se aștepta însă la ce avea să urmeze. La doar două zile după „această întâlnire”, James Spence din Southmead și-a revenit în mod miraculos.

„Îmi era teamă că băiatul nostru ar putea să nu-şi întâlnească tatăl. Dar cred că prezenţa copilului l-a ajutat să-şi revină”, a povestit Charlene, scrie Mirror.


 

Citeşte mai multe despre:

miracol
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati