Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie care trăia cu 800 de şobolani în apartament, descoperită după ce vecinii au reclamat un miros urât, în Germania

O femeie care trăia cu 800 de şobolani în apartament, descoperită după ce vecinii au reclamat un miros urât, în Germania

O femeie care locuia cu cel puţin 800 de şobolani în casă a fost descoperită recent de Poliția animalelor din landul german Renania-Palatinat.

O femeie care trăia cu 800 de şobolani în apartament, descoperită după ce vecinii au reclamat un miros urât, în Germania
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2023   •   11:44

Specialiştii spun că femeia ar suferi de o tulburare de comportament, numită tezaurizare compulsivă.

Săptămâna trecută, poliţia animalelor din land a eliberat 400 de şobolani din casa femeii situată lângă oraşul Altenkirchen.

În timpul unei noi acţiuni care a avut loc săptămâna aceasta, autorităţile, susţinute de voluntari de la protecţia animalelor, au descoperit încă cel puţin 400 de rozătoare.

Un purtător de cuvânt al districtului a spus că autorităţile au aflat de acest caz ca urmare a plângerilor depuse de vecini care au reclamat mirosul insuportabil.

Aparent femeia credea că situaţia se află sub control şi nu realiza faptul că a trăi cu sute de șobolani în apartament reprezintă o problemă, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: sobolani Germania
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close