Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fiul său avea doar doi ani când au anunțat-o că va muri de cancer. „Mi-au spus că nu mai au ce face și să-l iau acasă să moară”

Fiul său avea doar doi ani când au anunțat-o că va muri de cancer. „Mi-au spus că nu mai au ce face și să-l iau acasă să moară”

Fiul său avea doar doi ani când au anunțat-o că va muri de cancer. „Mi-au spus că nu mai au ce face și să-l iau acasă să moară”
Sursa foto: Foto: Facebook/Francesca Luis
07 Iun 2017   •   12:39

Fiul său avea doar doi ani, când medicii i-au spus că nu mai există nicio speranță pentru el. După două runde de chimioterapie, leucemia a revenit. Șansele de supraviețuire pentru Blue erau reduse. Mama copilului, Francesca Luis, își amintește momentul dramatic când i s-a spus că fiul său că are doar o șansă din 10 să supraviețuiască, scrie Mirror.

„Eram singură la Royal Marsden Hospital, am fost dusă într-o cameră de un consultat și mi s-a spus că nu mai pot face nimic pentru Blue. Leucemia era foarte agresivă și că trebuie să-l luăm acasă ca să moară. Eram șocată. Au aranjat un transport să ne conducă acasă. Am ajuns acasă, eram devastată”, a povestit femeia.

Doar că la scurt timp, medicii au descoperit că două dintre medicamentele revoluționare folosite în tratamentul copilului au început să dea rezultate. „A fost o călătorie de cinci ani, de la punctul în care avea leucemie șu momentul în care a făcut transplantul de măduvă. Acum este bine din punct de vedere medical”, a  povestit Francesca. Blue are acum opt ani și se comportă ca un copil normal.

 

×
Subiecte în articol: bolnav de cancer leucemie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close