x close

Klaus Iohannis și Ivan Patzaichin, imaginea zilei pe Facebook. Cum s-a fotografiat președintele alături de marele sportiv, la ceremonia ce i-a fost dedicată

de A.M.P    |    26 Noi 2019   •   14:25
Klaus Iohannis și Ivan Patzaichin, imaginea zilei pe Facebook. Cum s-a fotografiat președintele alături de marele sportiv, la ceremonia ce i-a fost dedicată 482 Galerie foto (2) Foto: Klaus Iohannis/Facebook

Ivan Patzaichin, legendă a sportului românesc şi internaţional, a primit marţi, când împlineşte 70 de ani, ce mai înaltă decoraţie a statului român, Ordinul Naţional ''Steaua României'' în grad de Cavaler, din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni, în semn de recunoaştere şi profundă preţuire pentru performanţele sportive de excepţie şi pentru contribuţia semnificativă adusă sportului românesc în ţară şi în străinătate.

Pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis au fost postate două fotografii făcute la Cotroceni, cu ocazia acestui eveniment.

”Îl onorăm astăzi pe Ivan Patzaichin, un simbol național, o legendă vie, care a oferit românilor mari momente de mândrie și bucurie. Cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani, i-am conferit cea mai înaltă distincție a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, în semn de recunoaștere și prețuire pentru performanțele sportive de excepție și pentru contribuția semnificativă adusă sportului românesc în țară și peste hotare. La mulți ani, Ivan Patzaichin!”, este mesajul președintelui Iohannis.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Klaus Iohannis Ivan Patzaichin
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati