x close

Li s-a spus că nu mai are nicio șansă de supraviețuire, așa că medicii l-au deconectat pe bebeluș de la aparate. Ce a urmat însă, i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Micuțul și-a luat mama de deget și a privit-o direct în ochi. „E un miracol!” (FOTO)

10 Dec 2018   •   16:08
Li s-a spus că nu mai are nicio șansă de supraviețuire, așa că medicii l-au deconectat pe bebeluș de la aparate. Ce a urmat însă, i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Micuțul și-a luat mama de deget și a privit-o direct în ochi. „E un miracol!” (FOTO) Galerie foto (1) Foto: Facebook/Becki Crook

Medicii nu îi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire bebelușului. Le-a spus păriniților că micuțul are creierul afectat, iar acest lucru este incompatibil cu viața.

Așa că au decis să-l deconecteze de la aparate. Ce a urmat însă este un adevărat miracol.

În timp ce mama își lua rămas bun de la copil și îl ținea strâns în brațe, acesta a apucat-o de deget și a privit-o diect în ochi.

„A trebuit să ne pregătim pentru sfârșit, după ce medicii ne-a spus că Kaleb are creierul extrem de afectat și că va muri imediat. Nu mai putem face nimic pentru el. Nu-mi venea să cred ce s-a ales de sarcina noastră perfectă. Ni s-a spus că va mai trăi câteva minute, așa că l-am luat în brațe. Dar atunci ne-a dar o rază de speranță. M-a luat e deget și s-a uitat la mine, ca și cum mi-ar fi spus: „va fi bine, mami!”. Și acum, deși are probleme în continuare cu creierul, adoră să zâmbească, mai ales când aude vocea surorii lui. Asta este noua noastră viață normală. Acest Crăciun este un Crăciun la care nu ne-am fi așteptat”, a povestit mama copilului, Becki Crook, 30 de ani, din Leicester, Marea Britanie, potrivit Mirror.

Citeşte mai multe despre:

miracol
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati