Antena 3 CNN Actualitate Inedit „M-am trezit într-o dimineață cu tatăl meu care mă viola pe canapea...”. Ce a urmat este de-a dreptul șocant

„M-am trezit într-o dimineață cu tatăl meu care mă viola pe canapea...”. Ce a urmat este de-a dreptul șocant

„M-am trezit într-o dimineață cu tatăl meu care mă viola pe canapea...”. Ce a urmat este de-a dreptul șocant
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Noi 2017   •   08:50

Copilăria ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă a vieții. Nu și pentru Robyn. Ajunsă la maturitate, femeia a povestit ce i-a făcut tatăl său atunci când era doar un copil.

Problemele au început când părinții au divorțat. Obligată să se ducă în vizită la tatăl său, pentru copila de atunci avea să înceapă coșmarul.

„Daniel (tatăl meu) a început să mă violeze în timpul unei vizite la el acasă. Îmi amintesc că m-am dus să dorm pe canapea. Apoi m-am trezit dezbrăcată cu el deasupra mea. Mă viola, plângeam, iar el mi-a spus să încetez”, a povestit femeia, potrivit Mirror.

Daniel i-a promis că abuzurile vor face ca familia să se reunească, iar mai târziu a a amenințat-o că o va lua de la mama sa, dacă nu îl lasă să o violeze.

„Ce copil de șapte ani nu își dorește ca părinții săi să fie din nou împreună? Am început să ud patul, dar nimeni nu a suspectat ceva. Violurile și abuzurile au continuat până într-o zi când am fugit de la el de acasă. Era dimineața și aveam doar șapte ani și încercam să merg kilometri întregi până la mama acasă. Dar când am ajuns, nu i-am putut spune mamei de Daniel”.

Mai târziu, ca adolescentă a început să se învinovățească pentru ce a pățit și chiar a luat o supradoză. Apoi a sunat la o linie de ajutor pentru copii, iar viața sa s-a schimbat. Când tatăl său s-a recăsătorit, Robyn a decis să facă plângere pentru că se temea să nu le facă și celorlalți copii ai săi ce i-a făcut ei.

Daniel s-a sinucis înainte de proces.


 

×
Subiecte în articol: suferinta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close