x close

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din București, când a auzit în spate un zgomot ciudat și... A încremenit. S-a întors și...

07 Mai 2018   •   11:54
Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din București, când a auzit în spate un zgomot ciudat și... A încremenit. S-a întors și... Foto: Romulus Anghel

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din București, când a auzit în spate un zgomot ciudat și tusea unui bărbat.

A încremenit de spaimă, dar când s-a întors groaza a fost și mai mare. Și asta pentru că, în spatele său, nu se afla nimeni.

Cunoscut în trecut sub numele de Parcul Nicolae Bălcescu, Parcul Bazilescu, se află în cartierul Bucureştii Noi. A fost înfiinţat în 1954 şi are o suprafaţă de 13,5 hectare.

Terenul pe care a fost construit parcul a fost donat de juristul Bazilescu statului român la începutul secolului XX. În interiorul parcului se află Teatrul de Vara, construit în 1953 şi inaugurat cu ocazia Festivalului Mondial al Tineretului şi Studenţilor, care avea o capacitate de 2000 de locuri.

În prezent, teatrul, aflat în administrarea Ministerului Culturii, este într-o stare avansată de degradare. Noaptea, în zona se aud sunete stridente şi tusea unui bărbat (despre care se spune că ar fi chiar a lui Bazilescu), venind de dincolo de coloanele tea­trului aflat în paragină, scrie stiri.tvr.ro.

 

Citeşte mai multe despre:

Bucuresti fantoma zgomote ciudate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati