Antena 3 CNN Actualitate Inedit Soția sa însărcinată a suferit o hemoragie cerebrală și a intrat în comă. Înainte ca medicii să-i facă cezariana, femeia i-a apărut soțului în vis și i-a spus ceva. Când s-a trezit, a încremenit! „Nu pot să uit nici acum ce mi-a spus!”

Soția sa însărcinată a suferit o hemoragie cerebrală și a intrat în comă. Înainte ca medicii să-i facă cezariana, femeia i-a apărut soțului în vis și i-a spus ceva. Când s-a trezit, a încremenit! „Nu pot să uit nici acum ce mi-a spus!”

Soția sa însărcinată a suferit o hemoragie cerebrală și a intrat în comă. Înainte ca medicii să-i facă cezariana, femeia i-a apărut soțului în vis și i-a spus ceva. Când s-a trezit, a încremenit! „Nu pot să uit nici acum ce mi-a spus!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Muriel Padilha
16 Mar 2018   •   10:52

Pentru ei totul era perfect și abia așteptau să devină părinți. Mai ales că așteptau gemeni. Dar într-o zi, bărbatul a primit un telefon de la soție, care l-a chemat de urgență acasă, pentru că se simțea rău.

Muriel Padilha, din Brazilia, s-a dus de urgență acasă și și-a găsit soția tremurând, plângând și vomitând din cauza durerii. A decis să o ducă la spital. Pe drum femeia i-a spus: „Vreau ca tu să fii pregătit pentru asta, pentru că voi rămâne acolo, nu mai vin acasă”. Asta a fost ultima oară când am vorbit cu ea, ultima dată când am văzut-o vie”, povestește bărbatul. Soția lui a leșinat înainte să ajungă la spital.

Medicii au diagnosticat-o cu hemoragie cerebrală, dar curând i-a fost declarat decesul. Doctorii i-au spus bărbatului că ar trebui să facă aranjamente și pentru copii, nu credeau că vor supraviețui. Dar atunci s-a întâmplat ceva miraculos: deși femeia nu mai avea activitate cerebrală, corpul ei continua să trăiască, iar copiii au reușit să rămână astfel în viață, aceștia erau prea mici și nu puteau supraviețui în afara pântecelui matern.

Padilha este un creștin devotat și s-a rugat pentru familia sa. Atunci, spune el, femeia i-a apărut în vis și i-a spus: „Iubirea mea, eu nu mă mai pot întoarce la tine. Trebuie să stau aici. Sunt într-un loc frumos acum. Tu încă ai o misiune mare și importantă de îndeplinit. Trebuie să ai grijă de copiii noștri, trebuie să fii puternic și să îți continui viața”.

Ceea ce s-a și întâmplat. După 123 de zile, micuții s-au născut, iar tatăl trăiește acum pentru ei, scrie Daily Mail.

×
Subiecte în articol: vis miracol cezariana
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close