Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tatăl său era pe moarte, așa că o tânără a luat o decizie radicală în ceea ce privește nunta sa. Toată lumea a plâns (FOTO+VIDEO)

Tatăl său era pe moarte, așa că o tânără a luat o decizie radicală în ceea ce privește nunta sa. Toată lumea a plâns (FOTO+VIDEO)

Tatăl său era pe moarte, așa că o tânără a luat o decizie radicală în ceea ce privește nunta sa. Toată lumea a plâns (FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Iun 2017   •   16:56

Tatăl ei era pe moarte, având cancer în stadiu terminal, așa că Lisa Wilson a luat o decizie radicală și uluitoare în ceea ce privește nunta sa.

Tânăra a vrut să-l aibă alături pe părintele său, așa că a optat ca oficierea ceremoniei religioase să aibă loc în salonul de spital pentru ca tatăl său să fie prezent în cea mai importantă zi din viața sa.

„I-am spus: Tati vreau să am cu tine dansul tată-fiică. Mi-a spus: Nu pot dansa și i-am spus că nu trebuie. Vreau să dansez cu mâinile tale”, și-a amintit mireasa, potrivit losangeles.cbslocal.com.

De cealaltă mirele, Pantoja recunoaște că nu va uita niciodată ultimele cuvinte rostite de socrul său: „S-a uitat la mine și mi-a spus: Rob, ești norocosul. Ai câștigat la loterie: mi-ai luat fetița”.

Bătrânul a murit la scurt timp după momentul emoționant, iar cei prezenți au izbucnit în lacrimi.

×
Subiecte în articol: bolnav de cancer
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close