Timp de două luni, auzea constant niște zgomote ciudate din tavan. Într-o zi, la ea în vizită era o prietenă care și-a dat seama imediat despre ce e vorba. Ce a urmat e uluitor (FOTO+VIDEO)

26 Noi 2017   •   16:59
Timp de două luni, auzea constant niște zgomote ciudate din tavan. Într-o zi, la ea în vizită era o prietenă care și-a dat seama imediat despre ce e vorba. Ce a urmat e uluitor (FOTO+VIDEO) Galerie foto (2) Foto: captura video

Timp de două luni auzea zgomote ciudate din tavan, dar a crezut că i se pare. Într-o zi, la ea se afla o prietenă, care și-a dat imediat seama despre ce este vorba.

Așa că a sfătuit-o să cheme un specialist și să își dea jos tavanul. Nu mică i-a fost uimirea Lisei Ohrmundt când a văzut o bucată de plafon înlăturată. În interior se aflau sute de mii de albine.

„Specialistul mi-a spus că ele sunt acolo de cel puțin doi ani”, a povestit femeia pe pagina sa de Facebook, completând că ea locuia acolo de nouă ani.

Cât timp au stat acolo, albinele din tavanul Lisei au produs aproximativ 27 de kilograme de miere.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close