Antena 3 CNN Actualitate Un temut interlop român a fost asasinat în Malta. John Englezu, înjunghiat în inimă de rivalii din Bucureşti

Un temut interlop român a fost asasinat în Malta. John Englezu, înjunghiat în inimă de rivalii din Bucureşti

Un cunoscut interlop din Constanța a fost omorât, pe o stradă din Malta, de trei membri ai unui clan sângeros din Bucureşti. Bărbatul ucis era căutat de autoritățile britanice, în România fiind cunoscut ca recuperator, dar și ca tâlhar.

Un temut interlop român a fost asasinat în Malta. John Englezu, înjunghiat în inimă de rivalii din Bucureşti
Sursa foto: timesofmalta.com
de Delia Bulgaru    |    08 Dec 2022   •   09:50

"John Englezu" sau John Rivas, așa cum este cunoscut în lumea interlopă, a plecat din București spre Malta împreună cu trei membri ai clanului Chira, pentru a recupera o sumă de bani.

Acolo s-au certat, a avut o discuție aprinsă cu unul dintre membrii clanului, care ulterior l-a atacat pe John Englezu și l-a ucis prin înjunghiere. Mai exact, i-a înfpit cuțitul în inimă, iar la două ore de la momentul incidentul, John Englezu a murit.

Bărbatul este cunoscut în lumea interlopă pentru că a fost bodyguard la cluburile de fițe din Constanța, iar ulterior a devenit recuperator.

El a fost și condamnat atât de autoritățile române, cât și de cele din Marea Britanie, pentru că în 2008 a fost implicat în Londra în două jafuri, unul dintre acestea deosebit de violent, un bărbat murind după ce John Englezul l-a desfigurat.

În 2013 autoritățile din Marea Britanie au emis un mandat de arestare pe numele bărbatului, însă nu au reușit să-l extrădeze. Și totuși a fost condamnat la închisoare pe viață.

În 2015 a fost arestat și de poliția din România pentru că a furat 100.000 de euro din casa unui bărbat și l-a torturat pe acesta, dar și pe prietenul său. 

 

 

×
Subiecte în articol: Malta John Englezu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close