Antena 3 CNN Actualitate Un temut interlop român a fost asasinat în Malta. John Englezu, înjunghiat în inimă de rivalii din Bucureşti

Un temut interlop român a fost asasinat în Malta. John Englezu, înjunghiat în inimă de rivalii din Bucureşti

Un cunoscut interlop din Constanța a fost omorât, pe o stradă din Malta, de trei membri ai unui clan sângeros din Bucureşti. Bărbatul ucis era căutat de autoritățile britanice, în România fiind cunoscut ca recuperator, dar și ca tâlhar.

a908eafe63faa9f4183639241b6f1d2a405124dc-1670333895-654cde2a-960x640
Sursa foto: timesofmalta.com
de Delia Bulgaru    |    08 Dec 2022   •   09:50

"John Englezu" sau John Rivas, așa cum este cunoscut în lumea interlopă, a plecat din București spre Malta împreună cu trei membri ai clanului Chira, pentru a recupera o sumă de bani.

Acolo s-au certat, a avut o discuție aprinsă cu unul dintre membrii clanului, care ulterior l-a atacat pe John Englezu și l-a ucis prin înjunghiere. Mai exact, i-a înfpit cuțitul în inimă, iar la două ore de la momentul incidentul, John Englezu a murit.

Bărbatul este cunoscut în lumea interlopă pentru că a fost bodyguard la cluburile de fițe din Constanța, iar ulterior a devenit recuperator.

El a fost și condamnat atât de autoritățile române, cât și de cele din Marea Britanie, pentru că în 2008 a fost implicat în Londra în două jafuri, unul dintre acestea deosebit de violent, un bărbat murind după ce John Englezul l-a desfigurat.

În 2013 autoritățile din Marea Britanie au emis un mandat de arestare pe numele bărbatului, însă nu au reușit să-l extrădeze. Și totuși a fost condamnat la închisoare pe viață.

În 2015 a fost arestat și de poliția din România pentru că a furat 100.000 de euro din casa unui bărbat și l-a torturat pe acesta, dar și pe prietenul său. 

 

 

×
Subiecte în articol: Malta John Englezu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close