Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Bebe Carabină a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Interlopul Bebe Carabină a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Interlopul Bebe Carabină a fost arestat preventiv pentru 29 de zile
Sursa foto: foto: antena3.ro
15 Mar 2012   •   16:26
UPDATE 16.26 - Alexandru Grigore, zis Bebe Carabină, a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile. Acesta este acuzat de ultraj, viol şi alte fapte cu violenţă.

Dezvăluiri şocante în cazul împuşcăturilor de ieri din Bucureşti.  Înainte să fie prins de poliţişti, Bebe Carabina a luat un ostatic, căruia i-a pus pistolul la tâmplă. Ostaticul era un simplu trecător.  Poliţia a intervenit numai după ce s-a lămurit că interlopul nu mai are muniţie în pistol.



Bebe Carabină este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Romania. Are probleme cu legea incă de la 17 ani, dar faima şi-a câştigat-o după ce s-a specializat in furturi de arme.
 
De-a lungul anilor, acesta a comis zeci de jafuri şi a fost inchis de două ori,ultima oară pentru 10 ani. In 2007, a fost eliberat, după 6 ani de puşcărie.

În 1985, când avea 17 ani Bebe Carabină a început să fure arme. Pentru că era minor, a fost dus într-un centru de reeducare. 3 ani mai târziu, a ajuns pentru prima dată la închisoare fiind acuzat de furt, tâlhărie, viol şi sechestru. Infractorul a  reuşit sa evadeze. A stat câteva luni ascuns, dar a fost prins de politişti şi arestat din nou. De data aceasta, Bebe Carabină s-a ales cu 6 ani de puşcărie.

În martie 1995 a fost eliberat. Nu a renunţat însă la vechile obiceiuri. A comis mai multe jafuri armate, iar la sfârşitul anului a fost dat în urmărire generală. 4 ani le-a luat politiştilor să-i dea de urmă. L-au gasit într-un final, în octombrie 1999. Au încercat să-l reţină, dar Bebe Carabină a deschis focul şi a reuşit să fugă de oamenii legii. 

După alte 6 luni, interlopul este prins. Nu de politişti însă, ci de mai multi săteni din satul Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. În miez de noapte, Bebe Carabină a fost încercuit, bătut cu bâtele şi dus la sectia de poliţie din sat. Iar de data asta, mafiotul n-a mai scapat de mâna legii. In iulie 2001, Carabină a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie, furt calificat, port ilegal de arme, fals în acte şi conducere fără permis. 


Citeşte şi:


Focuri de armă în Capitală. Un poliţist a fost împuşcat de interlopul Bebe Carabină


×
Subiecte în articol: impuscaturi interlop arestat preventiv
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close