Antena 3 CNN Actualitate Interpretul în limbajul semnelor de la ceremonia dedicată lui Mandela, UN IMPOSTOR

Interpretul în limbajul semnelor de la ceremonia dedicată lui Mandela, UN IMPOSTOR

Interpretul în limbajul semnelor de la ceremonia dedicată lui Mandela, UN IMPOSTOR
11 Dec 2013   •   23:16

Interpretul în limbajul semnelor care a urcat marţi, pe scenă, pentru a traduce discursurile demnitarilor în timpul funeraliilor liderului Nelson Mandela, s-a dovedit a fi un impostor, gesticulând fără înţeles în faţa unei audienţe de milioane de oameni, informează Associated Press, Reuters şi Agerpres.

Bărbatul neidentificat, văzut de spectatori din întreaga lume alături de lideri precum preşedintele american Barack Obama, 'îşi mişca mâinile, însă semnele pe care le făcea nu aveau niciun înţeles', a afirmat Bruno Druchen, directorul DeafSA, cea mai mare asociaţie a persoanelor cu deficienţe de auz din Africa de Sud.

În timp ce demnitarii se adresau mulţimii pe stadionul Soccer City din Johannesburg, tânărul, îmbrăcat în costum şi cu o legitimaţie oficială la gât, a produs o serie de gesturi din mână despre care experţii au confirmat că nu au avut nicio semnificaţie.

"Doar şi-a inventat semnele. Nu a reuşit să facă nici semnele de bază. N-a putut spune nici măcar 'mulţumesc'', a declarat şi Delphin Hlungwane, un interpret oficial al DeafSA.

'Nimeni nu ştie cine este. Nu avem numele lui nici până la acest moment', a adăugat Hlungwane.

×
Subiecte în articol: Obama
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close