Antena 3 CNN Actualitate Investigație Cătălin Tolontan: Bugetarul care locuiește într-un domeniu demn de un nabab

Investigație Cătălin Tolontan: Bugetarul care locuiește într-un domeniu demn de un nabab

Investigație Cătălin Tolontan: Bugetarul care locuiește într-un domeniu demn de un nabab
24 Apr 2017   •   13:33

Jurnalistul de investigație Cătălin Tolontan a făcut o serie de dezvăluiri legate de medicul Narcis Copcă, managerul Spitalului ''Sf. Maria'' din Capitală.

După ce Gazeta Sporturilor a descoperit că veniturile sale și ale soției nu au depășit 2.000 de euro pe lună, din 2010 și până în 2015, Tolontan dezvăluie că Narcis Copcă locuiește într-un domeniu din Pipera care cuprinde două case, o piscină și un teren de sport cu nocturnă. Nici una dintre case nu apare în declarațiile de avere ale medicului chirurg.

Potrivit propriilor lămuriri, cheltuielile importante ale managerului Narcis Copcă sunt suportate în bună măsură din generozitatea celor din jur, rude și prieteni.

Cătălin Tolontan a discutat despre aceste subiect cu managerul Narcic Copcă, chiar la spitalul Sf. Maria.

Continuarea, pe Tolo.ro.

Drept la replică:

 

Referitor la preluarea dvs. de  astazi de pe site-ul  www.tolo.ro   va precizez urmatoarele:

 

Pe site-ul  www.spitalsfmaria.ro se gasesc TOATE declaratiile mele de avere incepand cu anul 2010 ( redactate din 2011) pana in prezent,declaratii care  reflecta cu acuratete realitatea.

 

Casa fotografiata in articolul respectiv NU IMI APARTINE , deci nu are cum sa fie mentionata in declaratia de avere.

 

NU am efectuat NICIODATA concediu pe yachtul cuiva in GRAN CANARIA, asa cum se stipuleaza in articol, desi nu este interzis pentru nimeni sa fie invitat oriunde daca nu este platit de patroni sau furnizori.

 

Copilul meu este in tratament pentru un an si mi se pare deplasat sa se faca astfel de atacuri fara decenta la un minor care sta la matusa sa, iar taxa de scolarizare la ISB este de 800 de euro lunar, taxa pe care am suportat- o in mod legal.

 

Dupa cum se observa, articolul este unul "fabricat" si este continuarea disputei publice pe care am avut-o cu fostul ministru al sanatatii Vlad Voiculescu , disputa care a  culminat cu plangerea penala pe care am facut-o acestuia.

 

Va rog sa sesizati ca, la Spitalul Clinic Sfanta Maria, joi incepe  constructia in parteneriat cu  Primaria sectorului 1,  a celui mai important Centru de transplant Multiorgan din Estul Europei , in suprafata de 7000 m2 .

Subliniez, de asemenea, ca, in functie de donor, luna urmatoare va fi realizat primul transplant Pulmonar tot la spitalul pe care il manageriez.

 

-- 

dr. Narcis Copcă

CS1, Univ Medicina si Farmacie Carol Davila- Bucuresti

×
Subiecte în articol: tolo.ro
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close