Antena 3 CNN Actualitate ÎPS Casian, despre vaccin: "Boala se ascunde în teamă. Ne e frică de vaccin. De ce?"

ÎPS Casian, despre vaccin: "Boala se ascunde în teamă. Ne e frică de vaccin. De ce?"

ÎPS Casian, arhiepiscop al Dunării de Jos, a transmis un mesaj credincioşilor, în cadrul unei predici online, prin care îndeamnă la eliminarea fricii de vaccinare.

ÎPS Casian, despre vaccin: "Boala se ascunde în teamă. Ne e frică de vaccin. De ce?"
de Claudia Popovici    |    12 Ian 2021   •   21:01

Înaltpreasfințitul Casian, a subliniat în cadrul predicii online că medicii nu ar putea să recomande un ser care nu este sigur și nu și-ar administra singuri un vaccin care să ofere boală. 

"Călăuza mea, omul meu, care nu mă părăseşte niciodată, nu mă uită niciodată, nici pe patul de moarte, este Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul Iisus Hristos. 'Eu am venit ca lumea viaţă să aibă'. Chiar credeţi că Dumnezeu lasă pe cineva ca să murim din cauza vaccinului?

Ne înşelăm amarnic. Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6,10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul.

De vreme ce ei se vaccinează... nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, iar preotul să scoată viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie.

Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare. Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă.", a spus ÎPS Casian în cadrul predicii online

ÎPS Casian: "Până acum ne-a fost teamă de virus, acum ne e teamă de vaccin. De ce?"

"Boala e foarte ascunsă, se ascunde în teamă. Nu vedeți ce teamă avem acum? Până acum ne-a fost teamă de virus, acum ne e teamă de vaccin. De ce? Pentru că încă persistă în noi această cavalcadă de știri multe, prea multe știri, și prea puțină cunoaștere.

Preasfânta Biserică spune să îi întrebăm pe medici, să ne informăm, să nu luăm știrile de la persoane care nu sunt calificate în nimic. Iar știrile despre credință pe care nu le luăm de la preot, de la teolog, pot să ne rătăcească.”, a mai spus ÎPS Casian.

Predica online a înaltului prelat Casian poate fi ascultă începănd cu minutul 48 din materialul de mai jos.

 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close