Antena 3 CNN Actualitate ÎPS Casian: Lăsați interpretările! Nu am auzit medic care să se vaccineze cu moarte

ÎPS Casian: Lăsați interpretările! Nu am auzit medic care să se vaccineze cu moarte

ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, a transmis un mesaj despre vaccinare și i-a îndemnat pe oameni să asculte de medici. Liderul bisericii ortodoxe de la Dunărea de Jos a spus că medicii care se vaccinează știu ce fac și cu ajutorul lor oamenii vor ieși din izolare.

ÎPS Casian: Lăsați interpretările! Nu am auzit medic care să se vaccineze cu moarte
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    13 Ian 2021   •   13:45

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul.

Și de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut viaţă veşnică din noi.

Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, a transmis arhiepiscopul Dunării de Jos.

ÎPS Casian a mai spus că oamenilor le este frică de vaccin deoarece nu au informații. El i-a sfătuit să se informeze de la medici și preoți, dar nu și „de la persoane care nu sunt calificate în nimic”. Astfel, oamenii vor reuși să iasă din epidemie.

„Să vină copiii din nou să ia creionul în mână, cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare? Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă”, a precizat ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, potrivit Mediafax. 

×
Subiecte în articol: ÎPS Casian vaccin
Parteneri
Merg sau nu elevii luni la şcoală? Anunț de ULTIMĂ ORĂ
x close