Antena 3 CNN Actualitate Intervenție inedită a unui jandarm, prin care salvat viața unui bărbat la un pas să se arunce de pe pasarelă

Intervenție inedită a unui jandarm, prin care salvat viața unui bărbat la un pas să se arunce de pe pasarelă

Experiența și profesionalismul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și-a spus cuvântul zilele trecute, când au reușit să salveze viața unui bărbat de 42 de ani, care voia să se arunce de pe pasarela C.F.R Bacău.

Intervenție inedită a unui jandarm, prin care salvat viața unui bărbat la un pas să se arunce de pe pasarelă
Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău
de Laura Dinu    |    04 Oct 2021   •   09:51

”Jandarmii băcăuani au salvat un bărbat care amenința că se sinucide

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Stolniceni-Prajescu din județul Iași, a sunat la 112, anunțând autoritățile că se va arunca de pe pasarela C.F.R Bacău.

La câteva minute după ce au fost direcționați pentru a interveni în acest caz, jandarmii au ajuns în Gara Bacău, unde au purtat discuții cu bărbatul în cauză pentru a-l determina să renunțe la gestul său.

Bărbatul era într-o stare vădită de agitație psihică şi ameninţa că dacă se apropie vreun jandarm se aruncă în gol. In această situație, aceștia au decis ca un jandarm îmbrăcat în haine civile să se apropie de el, în speranța că va putea dialoga cu acesta.

Ideea s-a dovedit foarte bună și, într-un moment de neatenție al bărbatului, jandarmul a reușit să-l imobilizeze.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde a fost lăsat în grija personalului medical din cadrul UPU pentru o consultație medicală de specialitate”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

Jandarmii băcăuani au salvat un bărbat care amenința că se sinucide Un bărbat de 42 de ani, din comuna Stolniceni-Prajescu din județul Iași, a sunat la 112, anunțând autoritățile că se va arunca de pe pasarela C.F.R Bacău. La câteva minute după ce au fost direcționați pentru a interveni în acest caz, jandarmii au ajuns în Gara Bacău, unde au purtat discuții cu bărbatul în cauză pentru a-l determina să renunțe la gestul său. Bărbatul era într-o stare vădită de agitație psihică şi ameninţa că dacă se apropie vreun jandarm se aruncă în gol. In această situație, aceștia au decis ca un jandarm îmbrăcat în haine civile să se apropie de el, în speranța că va putea dialoga cu acesta. Ideea s-a dovedit foarte bună și, într-un moment de neatenție al bărbatului, jandarmul a reușit să-l imobilizeze. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde a fost lăsat în grija personalului medical din cadrul UPU pentru o consultație medicală de specialitate.

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau pe Duminică, 3 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: Bacău jandarmi sinucidere
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close