Antena 3 CNN Actualitate Judecătorul Stan Mustaţă şi grefiera Mariana Curea şi-au petrecut noaptea în arest. Mustaţă are un singur regret: "Că nu am ales mai bine prietenii"

Judecătorul Stan Mustaţă şi grefiera Mariana Curea şi-au petrecut noaptea în arest. Mustaţă are un singur regret: "Că nu am ales mai bine prietenii"

Judecătorul Stan Mustaţă şi grefiera Mariana Curea şi-au petrecut noaptea în arest. Mustaţă are un singur regret: "Că nu am ales mai bine prietenii"
de O.P.    |    30 Apr 2014   •   05:32

Judecătorul Stan Mustaţă şi grefiera Mariana Curea  şi-au petrecut prima noapte în spatele gratiilor. Cei doi au fost arestaţi pentru 30 de zile în cursul nopţii, decizia fiind luată chiar de colegii lor de la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii DNA încearcă să demonstreze că magistratul ar fi promis sentinţe favorabile în şase dosare, în schimbul unor sume de bani. Stan Mustaţă susţine că este nevinovat şi săune că îşi reproşează doar un singur lucru... că nu şi-a ales mai bine prietenii.

Procurorii spun că unul dintre dosarele pentru care Mustata ar fi primit mită este cel in care managerul Stelei, Mihai Stoica a cerut eliberarea din închisoare printr-o cale extraordinară de atac.

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, reţeaua din care făcea parte judecătorul Stan Mustaţă era extrem de bine organizată. Grefiera CUREA MARIANA le dadea lui Ion Boraciu si lui Alexandru Florian informaţii din dosarele pe care le judeca Mustaţă.

Cei doi luau legătura cu apropiaţii învinuiţilor din dosarele respective şi în schimbul unor sume promiteau că judecătorul le va da solutii favorabile in anumite dosare.

În fucţie de caz, spun procurorii, mita era cuprinsă intre 20.000 si 500.000 de euro,insa judecătorul Mustaţă a negat  in fata colegilor sai de la Curtea de Apel toate acuzaţiile care i-au fost aduse.

×
Subiecte în articol: arest Stan Mustata
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close