Antena 3 CNN Actualitate Justiție Kovesi cere CSM să reacţioneze la declaraţiile avocatului lui Popoviciu, fost director FBI

Kovesi cere CSM să reacţioneze la declaraţiile avocatului lui Popoviciu, fost director FBI

Kovesi cere CSM să reacţioneze la declaraţiile avocatului lui Popoviciu, fost director FBI
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Aug 2017   •   19:46

Procurorul-şef al DNA a trimis o adresă preşedintelui CSM, pe 16 august, prin care solicită ca plenul să aprecieze dacă este necesară şi oportună o poziţie faţă de declaraţiile avocatului lui Gabriel Popoviciu, care a criticat decizia de condamnare a omului de afaceri, susţin surse din sistem.

Aceleași surse au precizat că în solicitare se menţionează că declaraţiile respective depăşesc limitele exprimării unor opinii, considerând că afirmaţiile sunt extrem de grave, în condiţiile în care se face referire la o condamnare nesusţinută de lege şi de fapte. Solicitarea lui Kovesi se va discuta, cel mai probabil, săptămâna următoare.

Fostul director FBI, Louis Freeh, actualmente avocat al lui Gabriel Popoviciu, a transmis, printr-un comunicat de presă, după condamnarea omului de afaceri, că e "profund dezamăgit" de decizia instanţei supreme de a-l condamna pe acesta la șapte ani de închisoare, precizând că hotărârea nu este susţinută nici de lege, nici de fapte.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi Puiu Popoviciu FBI
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close